Beste Sporters
Wij vinden het heel vreemd en jammer dat onze regering niet in de gaten heeft hoe belangrijk fitness is voor de fysieke en mentale gezondheid. Daardoor kunnen we onze leden alweer enige maanden niet geven waar ze recht op hebben.
Corona raakt ons bedrijf hard.  Er zijn een aantal leden die hun abonnement hebben opgezegd of op pauze gezet. We zijn zeer dankbaar, dat een grote groep leden ons blijft steunen. We beseffen dat dit niet vanzelfsprekend is. Wij hebben een unieke groep leden.  We hebben begrip voor de tijdelijke pauzering of het stopzetten, maar hopen uiteraard wel dat jullie terugkomen als we weer open mogen. Onze maandelijkse kosten lopen wel door en daarom stellen wij het zeer op prijs, dat jullie ons blijven steunen als dit mogelijk is. Op deze manier kunnen wij straks op een gezonde manier open en kunnen jullie weer gebruik maken van ons aanbod.
Tot die tijd houden wij jullie graag op een alternatieve manier in beweging.
- Iedere dinsdagavond is er om 19:00 uur een online Work Out via onze Facebookpagina. Heb je geen Facebookaccount dan kun je deze training dezelfde avond nog vinden op onze YouTube pagina. Voor de training heb je geen hulpmiddelen nodig. Daarnaast kan iedereen op eigen niveau deelnemen.
Link naar onze YouTube pagina:
- Wil je buiten trainen onder onze begeleiding? Wij bieden Personal Training en Duotraining aan voor iedereen boven de 26 jaar. Je kunt je training inplannen via:
Wil je wel graag trainen maar staat jouw gewenste tijdstip er niet bij? Neem gerust contact met ons op en we kijken wat mogelijk is.
- Voor iedereen onder de 26 jaar geldt ook het bovenstaande. Deze groep mag volgens de RIVM richtlijnen met meerdere personen trainen. We hanteren een maximum van 6 leden per groepje.
- Op donderdagavond is er een bootcamptraining voor leden onder de 26 jaar. Aanmelden verplicht via mail@gezondheidscentrumfokkens.nl
- Daarnaast staan onze Facebookpagina en Instagrampagina vol met leuke work outs die je thuis kunt uitvoeren.
Hygiëne maatregelen
Wij verzoeken iedere bezoeker zich te houden aan de onderstaande (hygiëne)maatregelen.

- U mag alleen op de afgesproken tijd het centrum betreden.
- Wanneer u griep- of verkoudheidsverschijnselen heeft is het advies: BLIJF THUIS!
​​​​​​​- Het gebruik van een handdoek tijdens een Fysiobehandeling en training is verplicht.
- Na afloop van de behandeling of training dient u het gebouw direct te verlaten. U mag ook niet rond blijven hangen buiten het gebouw.
- Bij binnenkomst in de hal dient u uw handen te ontsmetten en / of te wassen. Gebruik de papieren handdoekjes die door ons worden aangeboden
- In het centrum moeten de pijlen gevolgd worden die de looprichting aangeven.
- Maak alleen gebruik van de apparaten die niet afgesloten zijn en maak na gebruik deze materialen en a pparaten schoon.
- Na afloop van uw training of behandeling is handen wassen en/of ontsmetting verplicht.
- Houd altijd 1.50 meter afstand van elkaar.
- Volg altijd de aanwijzingen van een personeelslid op.
- U mag geen gebruik maken van het koffieapparaat.
Back to Top