BOOTCAMP
Iedere dinsdagavond wordt om 19:00 uur de bootcamp gegeven. Bootcamp is een actieve les in de buitenlucht waar je in groepsverband op een effectieve manier aan je uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht werkt. In de winterperiode wordt de bootcamp indoor gegeven.
Heb je altijd al een keer aan een bootcamp training mee willen doen? Kom dan op dinsdagavond 19:00 bij MFC de Helling en ontdek hoe leuk een bootcamp training is!
KIDS FIT
Kids fit is een specifieke training die bedoeld is voor kinderen ouder dan 12 jaar. Tijdens onze kids fit lessen trainen kinderen samen met leeftijdsgenoten onder deskundige begeleiding. De trainingen richten zich op het uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en kracht.
Kids fit wordt gegeven op vrijdagmiddag. De jongens 10 - 14 jaar trainen van 16:30 tot 17:30 uur en de meisjes 10 - 14 jaar van 17:00 tot 18:00 uur. Heb je interesse, geef je dan snel op via mail@gezondheidscentrumfokkens.nl of via de contact knop onderaan deze pagina.
LADIES FIT
Ladies fit is een les die speciaal ontwikkeld is voor zwangere vrouwen of vrouwen die pas zwanger zijn geweest. Tijdens de ladies fit trainingen verminderen we met gerichte oefeningen de meest voorkomende zwangerschapsklachten of proberen we deze te voorkomen.
Ben je geïnteresseerd in ladies fit geef je dan op via mail@gezondheidscentrumfokkens of via contact onderaan deze pagina.
VRIJE FITNESS
In ons Gezondheidscentrum kunt je sporten obv een gekozen abonnement. De eerste keer vind er een uitgebreide intake plaats.
Na deze intake wordt er een schema op maat gemaakt. Dit betekent dat het schema afgestemd is op jou persoonlijke situatie en doelstellingen.
Tijdens de trainen, die je binnen ons openingstijden, zelf kunt plannen krijg je op een plezierige manier de juiste begeleiding. Op deze manier helpen we jou op de doelstellingen te bereiken.
Back to Top